Heineken - Made to entertain

Απίστευτο και όμως αληθινό!!!
Δείτε (μέχρι το τέλος) τι σκαρφίστηκε και διοργάνωσε η "Heineken" με την ευκαιρία του ματς Real - Milan στο Champions League πέρσι τον Οκτωβριο!!!
Προς έμπνευση όλων των brand managers!!!

"Made to entertain"
Thanks @ Eltina!

Embrace life - Always wear your seat belt

Πολύ καλή διαφήμιση για την ευαισθητοποίησή μας. Γιατί το να φοράμε ζώνη στην οδήγηση δεν είναι επιλογή αλλά υποχρέωση για τους εαυτούς μας και για τους ανθρώπους που μας αγαπούν!

International Life - Smart loans

Χωρίς να είναι φανταχτερή, εντυπωσιακή ή τρομερά εκλεπτυσμένη, η διαφήμιση στεγαστικών δανείων της "International life" μου αρέσει ακριβώς επειδή είναι λιτή, έξυπνη και σου βγάζει αβίαστα χαμόγελο.

Γιατί όταν η δημιουργική ιδέα υπάρχει, μπορεί να λειτουργήσει και με πολύ απλό τρόπο χωρίς πολλά φρου φρου.


Emporiki Bank - Open

"Επειδή κάποια πράγματα δεν τα περιμένεις με τίποτα" ... χαίρεσαι πραγματικά όταν αυτά συμβαίνουν! Χαίρεται ο μπαμπάς που ο γιος του από "τζάνκυ μεταλάς" αποδεικνύεται "τζίνιους". Χαίρομαι και εγώ που είδαμε το 2009 μία - επιτέλους - πολύ καλή διαφήμιση από την "Emporiki Bank" που δεν μας είχε συνηθίσει μέχρι τότε σε τέτοια ωραία spotάκια.

Δυστυχώς δεν υπήρξε συνέχεια με άλλα concepts στο πλαίσιο της ίδιας καμπάνιας, οπότε ας θυμηθούμε και ας απολαύσουμε ξανά τον "heavy metal, progressive, hard core trance, death metal" (παραλίγο) super star ... "Μας παίρνει";;;

Germanos - Germanos ... και είσαι μέσα

Απλά απίθανη η νέα καμπάνια του δικτύου καταστημάτων "Germanos" που με πολύ εύστοχο και αστείο τρόπο μας δείχνει πόσο πολύ έχει εξελιχθεί η τεχνολογία τις τελευταίες δεκαετίες και πόσο έχει διευκολύνει την καθημερινότητά μας.

Με ρετρό και χιουμοριστική διάθεση μπαίνουν στο στόχαστρο όλα τα gadgets που σήμερα χρησιμοποιούμε πλέον αβέρτα-κουβέρτα  αλλά κάποτε μας φαίνονταν άπιαστο όνειρο.  O κατάλογος περιλαμβάνει μέχρι στιγμής τα GPS, τα κινητά τηλέφωνα, το chatting, το e-mail, τα games και οτιδήποτε άλλο μπορούμε να βρούμε στα καταστήματα "Germanos", πακέτο με ολοκληρωμένη παροχή συμβουλών και εξυπηρέτησης.

Τα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά spots της καμπάνιας πέφτουν βροχή τις τελευταίες ημέρες και είναι το ένα καλύτερο από το άλλο! Εύχομαι η καμπάνια να συνεχίσει με την ίδια επιτυχία και να μας χαρίσει πολλά ακόμα χαμόγελα!!!

"GPS 1981"

"Service κινητού 1994"

"Mail από το κινητό το 2000"

"Chatting 1978"

"Γυρίζοντας την Ευρώπη 1971"


"Τεχνολογικό θαύμα 1983"