Absolut Vodka - Limited Edition: Absolut Disco (2007)

2007 - Absolut Disco / In an Absolut World

"Absolut Disco / In an Absolut World (Promo)"

Το 2007 είναι η χρονιά της Disco και της αναπόλησης των '70s!!! Την εποχή που η "Absolut" πρωτοκυκλοφόρησε εκτός Σουηδίας και γνωρίστηκε με τον Andy Warhol στο Studio 54 - Μία γνωριμία που οδήγησε στο ιστορικό "Absolut Warhol" το 1985.

Η "Absolut" πετάει από πάνω της τα "Bling-Bling" χρυσαφικά της, κολλάει στη σάρκα της 1.000 κατοπτρικά πρίσματα και μεταμορφώνεται σε disco...μπουκάλα, αποτίοντας φόρο τιμής στο απόλυτο dance symbol, τη γνωστή σε όλους μας disco-μπάλα!!!


"The ABSOLUT DISCO gift pack"

Εδώ κι αν αστράφτει κι αν θαμπώνει!!! 
Αντανακλώντας τις λάμψεις και τα φώτα του περιβάλλοντος χώρου, η "Absolut Disco" μοιάζει να είναι alive 'n' kickin' και να μας παρακινεί να χορέψουμε μαζί της στο ρυθμικό beat της Disco μουσικής!!! Γιατί ... "In an Absolut World" ... Every time is Party Time!!!

"Absolut Disco / In an Absolut World"

"The ABSOLUT DISCO bottle surrounded by disco dancers"

"The ABSOLUT DISCO bottle in a Studio 54 setting "

"The ABSOLUT DISCO bottle on a turntable"




Η καμπάνια συνοδεύτηκε απο μία interactive εφαρμοφή στο internet, όπου οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα μέσω web camera να δημιουργήσουν το προσωπικό τους video με φωτορυθμικά και disco κινήσεις των χεριών τους.

"Absolut Disco - Web application"

Last but not least και όπως ήταν αναμενόμενο, η "Absolut Disco" ήταν η επίτιμη καλεσμένη σε μία σειρά απο disco parties που διοργανώθηκαν σε όλο τον κόσμο. Πάρτε μια γεύση από το party που έγινε στο Hacarem Club στο Ισραήλ και αναζητήστε αντίστοιχα video στο youtube ... έχει άπειρα ...

"Absolut Disco - Hacarem Club Party (Israel)"



"Absolut Disco - In an Absolut World (GR edition)"

For the record να σημειώσω εδώ ότι η συγκεκριμένη συσκευασία ξεπέρασε το ρεκόρ της προηγούμενης και έφτασε σε πωλήσεις τις 2,9 εκ. φιάλες!!! Έχει δημιουργηθεί trend ή εμένα μου φαίνεται;;;



... to be continued

Δεν υπάρχουν σχόλια: