Heineken - The world's most enjoyed beer

Ή αλλιώς ... "Το όνειρο του Γάλλου, του Αμερικάνου και του Βραζιλιάνου λάτρη της μπύρας" όπως το εμπνεύστηκε η πρόσφατη καμπάνια της "Heineken"!!!
Το Παρίσι, το Μανχάταν και το Ρίο κατακλυσμένο (ή μάλλον κατα-κτισμένο) από την "καλοψημένη ξανθιά". Κουτάκια, μπουκάλια, καπάκια και multi-packs συνθέτουν το σκηνικό της απόλαυσης, ενώ το πολυπόθητο ανοιχτήρι παίρνει τη θέση του αγάλματος της Ελευθερίας και -τζίζας!!!- του αγάλματος του Χριστού.

"Paris"

"Manhattan"

"Rio de Janeiro"

Στα "ξένα" η καμπάνια κυκλοφόρησε υπό τον τίτλο "For a fresher world" με περίπου τα ίδια δημιουργικά. Διαλέγετε και παίρνετε ... 

"Paris"

 
"Manhattan"

"Rio de Janeiro"

... Άντε στην υγειά μας (Cheers)!

2 σχόλια:

musicbug είπε...

Katarxas ta sygxaritiria mou gia to yperoxo ayto blog! Den iksera oti eftiakses! Einai to stoixeio sou oi diafimiseis ki opws vlepw kaneis "papades". Foveri i kampania tis Heineken, stin elliniki version ti tha valoun? Tin Akropoli i to Athinwn Arena?:-)
Tha se parakolouthw;-)

mADman είπε...

Θενξ για τα compliments! Feel free να κάνεις τα σχόλιά σου! Το αντικείμενο το γουστάρω με τρέλα ως γνωστόν ... μακάρι να είχα και περισσότερο χρόνο να αφιερώσω ... τα scanαρίσματα και τα uploads των φωτογραφιών παίρνουν αρκετή ώρα και δεν την έχω πάντα διαθέσιμη ...

Καλή διασκέδαση λοιπόν!!!