Sell me some ... Kylie! (Vol. 1)

Όταν η Kylie ασχολείται με τη διαφήμιση και η διαφήμιση με την Kylie, οι δυο μεγάλες μου αγάπες συναντιούνται και το αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι τίποτε άλλο παρά Wo-Wo-Wo-WoW!

Άλλοτε αισθησιακή-γλυκιά-ευαίσθητη-παιχνιδιάρια-γοητευτική. Άλλοτε δυναμική-diva-αποπλανητική-sexy-glamorous. Η Kylie γνωρίζει πολύ καλά το παιχνίδι των media και της showbiz και αλλάζει στυλ και ρόλους με την ίδια ευκολία και ταχύτητα που ο Homer Simpson καταβροχθίζει doughnuts, παραμένοντας πάντα η Kylie που γνωρίζουμε και αγαπάμε (δηλαδή όλα τα παραπάνω)!

Φοράει κοσμήματα, Πίνει νερά και αναψυκτικά (ΚAI "Coca-Cola" ΚAI "Pepsi" γιατί έτσι της γουστάρει!), Οδηγεί αυτοκίνητα, Λικνίζεται φορώντας μόνο τα minimal εσώρουχά της, Ταξιδεύει, Λιάζεται μέσα σε αποκαλυπτικά bikini και last but not least Πρωταγωνιστεί στα promotions των προϊόντων που η ίδια λανσάρει κάτω από το όνομά της (γυναικεία και αντρικά αρώματα, εσώρουχα … μέχρι και είδη σπιτιού) γιατί όλοι ξέρουμε τι γίνεται αν δεν παινέψεις εσύ ο ίδιος το σπίτι σου …


"Tous", "Coca-Cola", "Eurostar", "Evian", "Pepsi", "Ford Street Ka", "Agent Provocateur" και "H&M" είναι μέχρι στιγμής οι μάρκες που έχουν δηλώσει “Respect” στη Θεά της σύγχρονης pop και έπεται συνέχεια …


Για να τα δούμε λίγο με τη σειρά λοιπόν …

1990: "Coca-Cola" - "Special delivery" (TV)


Αρχή της νέας εποχής ('90s) και το φαινόμενο "Kylie" βρίσκεται στο peak της 1ης φάσης της καριέρας της. Είναι η εποχή της δισκογραφίας της στην PWL και των αξέχαστων hits που τότε την καθιέρωσαν και που τώρα ούτε που να τα φτύσει (... η αχάριστη...)! Έχοντας ήδη στο ενεργητικό της 2 top-selling albums ("Kylie"-1988, "Enjoy yourself"-1989) και καμιά 10ριά singlάκια κυκλοφορεί το "Rhythm of love", μας δείχνει τα πρώτα σημάδια της σεξουαλικής της επανάστασης, υιοθετεί τα καυτά shorts, τα βαθιά ντεκολτέ, τα τακούνια, τα στρας, τα φτερά και τα πίπουλα στην γκαρνταρόμπα της και μπαίνει δυναμικά στο χώρο της διαφήμισης, αποδεχόμενη την πρόταση μιας άλλης Θεάς ... της "Coca-Cola" ... να συνεργαστούν.


To story απλοϊκό αλλά ... who cares? Έχει γίνει η αρχή! Πιτσαρία σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ... με πολύ κόσμο, βαβούρα και παραγγελίες να πέφτουν βροχή. Background music ... το νέο super hit (χαλαρά στο all-time Top-5 της για μένα) "Better the devil you know". Η πρωταγωνίστριά μας επίσης σε κατάσταση έκτακτης λιγουρίτσας, ξεκουράζεται από την τουρνέ της στο δωμάτιο του οχυρωμένου-από-φρουρούς ξενοδοχείου και αποφασίζει να κάνει σκανταλιά και να παραγγείλει πιτσόνι! "Super supreme, hot pepperoni, extra tomato and a couple of "Coke"" (για να έχουμε σίγουρη χώνεψη). Χαϊδεύει λίγο τα αυτιά της, σχολιάζοντας "By the way, I like your taste of music" και στη συνέχεια (φαντάζομαι) χαϊδεύει την κοιλιά της περιμένοντας "20 minutes". Ο ντελιβαράς, που για χαζό τον κόβεις αλλά όοοοχι δεν είναι, την ψιλιάζεται τη δουλειά και αναλαμβάνει να κάνει ο ίδιος την παράδοση, τρέχοντας γρηγορότερα και από τον Bolt και ξεπερνώντας φρουρούς, ρεσεψιονίστ, σεκιουριτάδες και καμαριέρες, προκειμένου να φτάσει στο πολυπόθητο "room 3601". Η πόρτα ανοίγει και παθαίνουν και οι 2 μπα-κα-κά-ου. Ο νεαρός που βλέπει την Kylie και η Kylie που βλέπει τις πίτσες (ok και τις "Coke" αλλά προφανώς λίγο τη νοιάζει). Η συνέχεια προβλέψιμη του κερατά ... Νεαρός μένει στήλη άλατος ανοιγοκλείνοντας το στόμα χωρίς να βγάζει άχνα (Αυλωνίτης style "Πουο πουο πουο πουο") - Kylie πεινάει - Kylie κλείνει πόρτα - Νεαρός χτυπιέται σα μ%#$^&* - Kylie ανοίγει πόρτα ξανά και προσφέρει τη μία "Coke" (ούτε πλήρωσε, ούτε του 'κατσε ... ε, ήταν το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει...). Αυτά και άντε στην υγειά μας και καλή μας χώνεψη!



"Coca-Cola: Special delivery"

... to be continued ...

2 σχόλια:

musicbug είπε...

Wow!
Den iksera oti exei kanei toses polles diafimiseis! Ki exei kai vol.2??? Kylie rulez!

mADman είπε...

Και Vol.2 και 3 και βάλε!!! Ευτυχώς υπάρχει πολύ υλικό!!!