Vodafone - Power to you

26 Οκτωβρίου specific!
Χρόνια πολλά σε όλους τους Μήτρους και όλες τις Τούλες !!!



Power to Mitros & Toula!

Silk Cut - Silky Cuts

Η καμπάνια που διαδέχτηκε την περίφημη πρώτη "Cut Silk" καμπάνια των διάσημων τσιγάρων.

Αυτή τη φορά και για 6 ολόκληρα χρόνια (1997 - 2002) τίποτα δεν απειλεί πλέον να κόψει ή να τρυπήσει το μωβ μετάξι, αλλά - αντίστροφα - αυτό με τη σειρά του λειτουργεί σαν το στοιχείο της ένωσης και της σύνθεσης.

Δύο φαινομενικά ανεξάρτητες εικόνες τοποθετούνται πάνω στο μαγικό μωβ καμβά και ως εκ θαύματος δημιουργούν μία τρίτη εικόνα - ιδιόμορφη και αντισυμβατική μεν, αναπάντεχη και ανατρεπτική δε.

Οι νέες δημιουργίες μας ξαφνιάζουν με την πρωτοτυπία τους, μας καλούν να τις αποκωδικοποιήσουμε και κερδίζουν επάξια τις εντυπώσεις και ένα (ακόμα) κάρο βραβεία!

Τα αγαπημένα μου; Plane - UFrOg - Rabbit.
Τα δικά σας;

Απολαύστε τα ελεύθερα ...

"Eye"

"Surfer"

"Plane"

"Giraffe"

"Alice"

"UFrOg"

"Aligator-Fire"

"Rabbit"

"Pen"

"Snowman"
 
"Cork-Balloon"
 
"Coffee"
 
"Dolphin"
 
"Elephants"

Όπως πάντα, η τρέχουσα καμπάνια αποτελεί την πηγή έμπνευσης και για επιπρόσθετες προωθητικές ενέργειες όπως οι παρακάτω:

  • In-pack διαγωνισμός με το θέμα "Dolphin". Ανοίγεις το πακέτο και βρίσκεις το ειδικό χαρτάκι του διαγωνισμού με μία από τις 4 εικόνες. Μόλις αποκτήσεις και τα 4 που συνθέτουν τη σωστή εικόνα, έχεις μία συμμετοχή στην κλήρωση για τα μεγάλα δώρα!



  • Promo puzzle με θέμα το "Firegator"! Αποκόπτεις τα κομματάκια του puzzle και τα κολλάς στα ειδικά τετράγωνα του ταμπλό. Μόλις το ολοκληρώσεις χαίρεσαι σαν παιδάκι. Αν δεν τα καταφέρεις να συνθέσεις σωστά την εικόνα και μπερδέυεσαι (που πάει ο κροκόδειλας, που πάει ο σωλήνας) στην πίσω μεριά του εντύπου υπάρχει και η λύση :-P
  

 

Η καμπάνια επεκτάθηκε - με μία πιο minimal και φινετσάτη προσέγγιση - και στο πιο "ελαφρύ" μέλος της οικογένειας των "Silk Cut",  το "Silk Cut Ultra". Super!

"D-ice"

"Boots"
 
"Flower"