M.A.C. - Viva Glam

Η νέα διαφήμιση των καλλυντικών "Viva Glam" της εταιρίας "M.A.C." με πρωταγωνίστριες τη Lady Gaga και τη Cyndi Lauper αποδεικνύουν αυτό που από καιρό έπρεπε να είχαμε όλοι καταλάβει. Ότι η Lady Gaga είναι η νέα Cyndi Lauper ... πάει και τελείωσε! Τι Madonna και κουραφέξαλα ... 

H Lady είναι σήμερα αυτό ακριβώς που θα γινόταν η Cyndi Lauper αν (back in the '80s) επέλεγε το δρόμο της εμπορικότητας αντί της εκκεντρικότητας, της επαναστατικότητας και των καλλιτεχνικών της ανησυχιών.  Ωραία τραγούδια και καλή  φωνή σε συνδυασμό με μπόλικη δόση τρελας και φαντεζί παρουσία! Crazy girls I love you!

Στα της καμπάνιας τώρα,  η διάσημη φωτογράφος Ellen von Unwerth αναλαμβάνει να αποθανατίσει τα τρελοκόριτσα για λογαριασμό της καμπάνιας της "M.A.C." για την υποστήριξη των ασθενών και των φορέων HIV/AIDS. For the record, αντίστοιχη φωτογράφιση στο πλαίσιο της ίδιας καμπάνιας είχαν κάνει στο παρελθόν πάμπολοι stars ... από τον/την RuPaul, την K.D. Lang, την Pamela Anderson και την Christina Aguilera μέχρι τον Boy George, τον Elton John και (πιο πρόσφατα) την Fergie των "The Black Eyed Peas". Για περισσότερες πληροφορίες και εικόνες  από τις προηγούμενες φωτογραφίσεις check this out!

Ελληνική version




International version



Extras





Η τρέλα δεν πάει στα βουνά!






Δεν υπάρχουν σχόλια: