Lay's

Φοβερό δίδυμο τα παπούδια που διεκδικούν τα πατατάκια!
Είναι αυτό που λέμε ... "Πάνω απ' το πτώμα μου θα περάσεις" ... xexexe


Vodafone - Πάθος για την κάθε στιγμή

Πολύ αστεία διαφήμιση από τη 'Vodafone", με πρωταγωνιστές ένα ζευγάρι ηλικιωμένων με ένα μικρό "θεματάκι" συννενόησης...

 

ΟΤΕ - Η πιο σταθερή μας σχέση / Ευρυζωνικότητα

Πολύ καλή διαφήμιση του "ΟΤΕ" που πραγματεύεται:
  1. Τα πραγματικά προβλήματα της σύγχρονης νεολαίας
  2. Το αιώνιο χάσμα των γενεών
  3. Την εύκολη αντιμετώπιση-πάσα των παιδιών από τους μπαμπάδες ("Στη μάνα σου το 'πες;¨) όταν αδυνατούν να κατανοήσουν τι τα προβληματίζει
Δε βάζω το χεράκι μου στη φωτιά ότι ο μέσος Έλληνας κατάλαβε εντέλει τι ακριβώς ήθελε να του πει ο ΟΤΕ με αυτό το spotάκι. Αφενός η λέξη "ευρυζωνικότητα" είναι μία μάλλον ατυχής επιλογή. Πόσο μάλλον όταν το spot δεν αναφέρει τίποτα που θα μπορούσε να την επεξηγήσει.

Αnyway, κρατάμε στα +++ την απαθέστατη ερμηνεία της κόρης όταν περιγράφει το πρόβλημά της, καθώς και το κενό βλέμμα του πατέρα που δεν καταλαβαίνει από που του 'ρθε! xaxaxa


Cosmote - Ο κόσμος μας εσύ / Internet on the go

Άλλη μία καταπληκτική διαφήμιση της "Cosmote", αυτή τη φορά για την παροχή υπηρεσιών internet μέσω κινητής τηλεφωνίας.

Το προβαλλόμενο πλεονέκτημα είναι η υψηλή ταχύτητα internet ανεξαρτήτως από την τοποθεσία του πελάτη που κάνει χρήση της υπηρεσίας ("Γρήγορες ταχύτητες εκεί που δεν το περιμένεις"). Αυτή είναι και η κεντρική ιδέα της διαφήμισης που (για ακόμα μία φορά) έχει άρωμα Ελληνικής υπαίθρου...

Όλα τα λεφτά είναι βέβαια το κλείσιμο του spot, με τον αστυνομικό που "μαλώνει" την γηραιά "πέτρα του σκανδάλου" που αναστατώνει ακόμα το χωριό με τα καμώματά της!!!

Μπράβο και ξανά-μανά μπράβο στην Cosmote που μας χαρίζει απλόχερα τόσο ωραία spotάκια!




Nova - Δύσκολα ξεκολλάς

Ας θυμηθούμε μία από τις αρχικές καμπάνιες της συνδρομητικής τηλεόρασης "Nova". Η κάθε μία από τις 3 διαφημίσεις που περιελάμβανε ήταν και ένα ξεχωριστό διαμάντι! 

Από τον κλεφτοκοτά που μας κόλλησε για πολύ καιρό την αξεπέραστη ατάκα "Put the κοτ' down" μέχρι τον Κρητικό που έχει αποστηθίσει το ντοκυμαντέρ για τους ιπποπόταμους και την επιθετική γιαγιά γαϊδουροκαβαλάρισσα.

Απλά Τ.Ε.Λ.Ε.Ι.Α.




Cosmote - Ο κόσμος μας εσύ / Κατσίκες

Χτυπιέμαι κυριολεκτικά στα γέλια με τη νέα διαφήμιση της "Cosmote"!!!

Η κυρά-Παναγούλα εξηγεί με scientific methods στην κυρά-Γιαννούλα πώς η κατσίκα Νίνα (ολοφάνερα) ξεχωρίζει από την κατσίκα Φιλίτσα! Γιατί παρόλο που και οι 2 κάνουν "Μπεεεε", δεν είναι ίδιες!

Με αυτό τον απίστευτο τρόπο μας προκαλεί και η "Cosmote" να ανακαλύψουμε τις διαφορές της από τις ανταγωνίστριες εταιρίες κινητής τηλεφωνίας  στα προγράμματα συμβολαίου και δείχνει απειλητικά τα δόντια της στη "Vodafone" που άγγιξε (λίγο άκομψα θα έλεγα) το βουκολικό θέμα "Ελληνική ύπαιθρος και επαρχία" με την πρόσφατη καμπάνια της "Power to you / Επανάσταση στην καρτοκινητή"!

Φοβεροί οι διάλογοι! Αξιαγάπητες οι γιαγιούλες με το totally επαρχιώτικο look & accent! Συμπαθέστατες και οι κατσικούλες! Όλα καλά!

"Κατσίκες"

"Κατσίκες"

"Εξέκιουτιβ σάμαρ' κοκλούσιουν" ... Η Νίνα είναι πιο "αποδοτικιά" και η "Cosmote" σκοράρει για ακόμα μία φορά επικοινωνιακά... ακόμα και μετά το  πολύ πρόσφατο "Σήμα καμπάνα" που ακόμα κουδουνίζει στα αυτιά μας!

Εδώ και το εξαιρετικό "Making of" της καμπάνιας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
Στέναξαν τα "στατίξτις" και το "κουκλιτάκι" αλλά τελικά όλα πήγαν καλά και το γύρισμα ολοκληρώθηκε επιτυχώς! xaxaxaxaxaxaxaxxa

"Κατσίκες - Making of"

Δείτε εδώ και το sequel με τη Νίνα να φωτογραφίζεται ως η "by far employee of the year"! Μπεεεε ...


"Employee of the year"

"Employee of the year"

Δείτε, τέλος, εδώ μία συνέντευξη με τις καταπληκτικές γιαγιάδες από την εκπομπή "Super Star".

Hellmann's - Οι φύλακες των συνταγών

Λιχούδηδες όλου του κόσμου κοιμηθείτε ήσυχοι! Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας!

Οι παραδοσιακές συνταγές της υπαίθρου μέχρι τώρα φυλάσσονταν γερά σαν 7σφράγιστο μυστικό! Όποιος τομούσε να τις διεκδικήσει είχει να κάνει με την πυρομανή Κικίτσα, τον σβέλτο μπαλτά της Παγώνας, τις μυτερές βελόνες της Ευτέρπης και το ακούραστο τσαπί της Μαριγώς...!!!

Τώρα όμως κάτι άλλαξε! Η "Hellmann's" κατάφερε να υπερνικήσει τα εμπόδια των "Φυλάκων των συνταγών" και να μάθει τα μυστικά για να μας προσφέρει και αυτή πλέον τις καλύτερες παραδοσιακές σαλάτες φτιαγμένες με τον πιο παραδοσιακό και αγνό τρόπο!

Τα σπάει η καινούρια καμπάνια! Πολύ ωραία ιδέα και καταπληκτικές οι γηραιές κυρίες που δημιουργούν ανάμεικτα συναισθήματα ανάμεσα στη συμπάθεια και τον τρρρόμο!

Γουστάρω τρελά ... και τις σαλάτες και τις σαλατοφύλακες!!!

"Οι φύλακες των συνταγών"

"Παγώνα"

"Ευτέρπη"

"Κικίτσα"

Cutty Sark - Follow your heart / Make it simple / Together

Πολύ πριν μπει στη ζωή μας ο μύθος του "Black Rock" (βλ. Lost), το μοναδικό ιστιοφόρο που θυμάμαι να μου έχει κάνει εντύπωση και να χαίρομαι να το βλέπω ήταν αυτό στο logo και τις διαφημίσεις του "Cutty Sark".

Από την πρώτη "Follow your heart" διαφήμιση που θυμάμαι στις αρχές της δεκαετίας του '90 με την καταπληκτική μουσική και τη θεϊκή ερμηνεία της Λία Βίσση μέχρι και τις πιο πρόσφατες υπό την ομπρέλα "Together", οι καμπάνιες του "Cutty Sark" πάντα μου δημιουργούσαν την αίσθηση της αυθεντικής απλότητας και του πόσο ωραία είναι η ζωή μας όταν είμαστε αληθινοί και απλά ο παρορμητικός εαυτός μας.

Χωρίς μάσκες, προσωπεία και προσποιήσεις. Ακολουθώντας την καρδιά μας αντί για το μυαλό και τις εκάστοτε κοινωνικές συμβάσεις. Επιμένοντας σταθερά στις αξίες που μας σηματοδοτούν, μας διαμορφώνουν και μας ορίζουν. Αναζητώντας και εκτιμώντας την αλήθεια στις φιλίες και στις ανθρώπινες σχέσεις. Και ζώντας την κάθε στιγμή σαν να είναι η τελευταία!

Follow your heart & Live together λοιπόν! Τόσο απλά! Για να είμαστε καλά!

1991 - "Follow your heart"

"Follow your heart"

"Follow your heart"

2001 - "Make it simple"

 
"Life is ... so simple"
 

"Make it simple"

 
"Make it simple"

 
  "Make it simple"

  
"Make it simple"

  
"Make it simple"

2003 - "Together"

  
"Together"

 "Together"

  
"Together"
 
"Together"

 
"Together"
 
"Together"

 
"Together"
 
"Together"

 
"Together"

"Together"

"Together"

"Together"

2009 - "Together for a cause"

"Different stories, Same truth"

"Different artists, Same inspiration"

 
"Different cultures, Same planet"

"Different cultures, Same planet"

"Different places, Same spirit"

"Different places, Same spirit"

 "Different teams, Same passion"

"Different teams, Same passion"

"Different wishes, Same joy"

Πίτα Παν - Όλη η Ελλάδα σε μια πίτα

Γκαρσόν! Λεκιάστηκα!!!Τι τό 'θελα το γιαουρτλού το τυλιχτό!;!;!;!

Να πω ότι αυτοί οι λεκέδες - πρόκληση για τους μπλε και κόκκινους κόκκους των απορρυπαντικών μας μου κάνει κάτι σε αηδία; Θα το πω!

Να πω ότι μου αρέσει σαν ιδέα; Και αυτό θα το πω!

Πίτα Παν και πάσης Ελλάδος ναούμ!

 
¨Γιαουρτλού τυλιχτό"

 
"Τυρογεμιστό μπιφτέκι"

¨Γιαουρτλού τυλιχτό (re-visited)"

"Τσικνοπέμπτη Special"

"Τσικνοπέμπτη Special"

Alpha Bank - You will not pay for this!

Μπράβο, μπράβο και πάλι μπράβο στην "Alpha Bank" για την πρωτοβουλία της να εμπλουτίσει το πρόγραμμα ανταμοιβής χρήσης των πιστωτικών της καρτών "Alpha Bonus" με μία cinefil προσφορά!

Ο λόγος για το πρόγραμμα "Bonus Wednesdays", το οποίο μας δίνει κάθε Τετάρτη τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε την ταινία που επιθυμούμε στους κινηματογράφους "ODEON", στην προβολή της αρεσκείας μας, κερδίζοντας ένα δωρεάν εισιτήριο για κάθε ένα που εκδίδουμε με χρέωση της κάρτας και χωρίς έξοδα!!!

Πολύ καλή και η έντυπη καμπάνια που συνοδεύει την προσφορά υπό τον τίτλο "Υου will not pay for this!".

Τετάρτες με σινεμαδάκι και μάλιστα στη μισή τιμή! Σκέφτεστε κάτι καλύτερο;;;

 
"You will not pay for this!"

Nolan's cheddar - Seriously strong

Χaxaxa απίθανη διαφήμιση! Τρώτε τυρί! Μας κάνει δυνατούς!
Εξαιρετική και η επιλογή των τραγουδιών!
Εύγε!

 "Seriously strong"

Thanks @ Lida!