Versace - January Jones

Πολύ στα πάνω της είναι τώρα τελευταία η καρακουκλάρα 36χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός January Jones και πολύ το χαίρομαι!


Αρχικά τη γνωρίσαμε ως Betty Draper (aka "Birdy") στο πλευρό του #1 διαφημιστή - είμαι άντρας και δε σηκώνω πολλά πολλά - Don Draper στο super duper "Mad Men". Απίθανη στο ρόλο της καταπιεσμένης νεαρής νοικοκυράς και απατημένης συζύγου στα Αμερικάνικα '50ς.





Αυτές τις ημέρες την απολαμβάνουμε σε έναν πολύ διαφορετικό - επικίνδυνα sexy - ρόλο στην ταινία "X-Men: First Class", όπου υποδύεται την Emma Frost - την κακιά ηρωίδα με το θανατηφόρο κορμί και το ψυχρό look που σκοτώνει από απόσταση!




Τελος (για την ώρα) και επειδή προφανώς βαρέθηκε να πρωταγωνιστεί σε ταινίες/σειρές που τελειώνουν σε -men και διαδραματίζονται στα '50s/'60s, μας έδωσε τη δυνατότητα να τη χαρούμε ξανά στο χώρο της διαφήμισης (είχε συμμετάσχει στις αρχές τις καριέρας της ως μοντέλο σε καμπάνιες της "Clerasil" και των (εσω)ρούχων "Abercrombie & Fitch"), αποτελώντας τη  "next Versace blonde" στις διαφημίσεις των Spring/Summer 2011 Accessories του οίκου!

Δείτε παρακάτω δείγματα της πρόσφατης totally black & white καμπάνιας (υπό το φωτογραφικό φακό του Mario Testino), υποκληθείτε στη retrosensual γοητεία της και ετοιμαστείτε για τα επόμενα ... Γιατί απ' ότι φαίνεται τα επόμενα χρόνια θα είναι "stuck in January"!!!









1 σχόλιο:

Νίκος Κιτωνάκης είπε...

Γουάου! Με τέτοιο Γενάρη, πώς να μην σου μπει καλά ο χρόνος;