Sakis

Δικαίως έχει χαρακτηριστεί απο πολλούς ως ο Έλληνας Benjamin Button, καθώς δείχνει ολοένα και νεότερος όσο μεγαλώνει ... λες και έχει πέσει από μικρός στη χύτρα με το ελιξήριο της νεότητας αλά Οβελίξ :-)

Αφιέρωμα στον Sakis, λοιπόν, γιατί είτε μας αρέσει είτε όχι είναι ο μοναδικός Έλληνας καλλιτέχνης των τελευταίων δεκαετιών που δικαιωματικά μπορεί να φέρει την ταμπέλα του idol χωρίς να ντρέπεται ούτε αυτός ούτε εμείς ...


Πέρα από το προσωπικό brand Sakis που πουλάει σαν τρελό σε cd, live εμφανίσεις και X-factor, από διαφημιστικής πλευράς, ο Sakis έχει κάνει ουκ ολίγα βήματα ...

Από καμπάνιες για  διεθνή big brands με παχυλά budgets όπως η "Pepsi", η "Vodafone" και η "Trident, μέχρι ελληνικά προϊόντα όπως τα παγωτά "Κρι Κρι". Και από διαφημίσεις για κοινωφελείς σκοπούς (βλ. "ArGOODaki" των "Goody's" και συνεργασία με τον ΟΠΑΠ για πρόγραμμα εθελοντικής αιμοδοσίας) μέχρι την προώθηση της δικής του σειράς ρούχων στα "Sprider Stores".

Διαφημίσεις που κατά τη διάρκεια των χρόνων έχουν ακολουθήσει (ή καλύτερα συμπληρώσει ) τόσο την καλλιτεχνική όσο και την προσωπική του πορεία και έχουν χτίσει στο idol Sakis όσο σε κανέναν άλλο Έλληνα καλλιτέχνη (ή άλλου είδους celebrity/τηλεπερσόνα) που έχει μπει στο χώρο της διαφήμισης.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η πρώτη του γνωριμία (και κεραυνοβόλος έρωτας απ' ότι έχουν αμφότεροι δηλώσει) με τη σύζυγό του πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια  γυρίσματος TV spot της "Vodafone", το οποίο έμεινε στην ιστορία για το ηχηρό χαστούκι που έκανε τις απανταχού Ρουβίτσες να καταρραστούν δια βίου την Κάτια Ζυγούλη.

Ούτε είναι τυχαίο το γεγονός ότι τώρα που είναι πλέον πατέρας επιδιώκει να περάσει μια εικόνα περισσότερο προσανατολισμένη στις αξίες και στην παράδοση (βλ. "Αγελαδίτσα" της "Φάγε").

Οκ, δεν μπορώ να πω ότι είμαι ιδιαίτερα fan όλης της διαφημιστικής του πορείας. Δεν μου κάθεται καλά για παράδειγμα από τη μία να τον βλέπω εξώφυλο στο "Men's Health" με τις φέτες και απο την άλλη να χλαπακιάζει τα παγωτά στις παραλίες. Και το spot με την "Αγελαδίτσα" είναι επιεικέστατα χαζό... όπως και αρκετά από τα πρώτα spots που είναι μες στη χαζοχαρά ...

Παρόλα αυτά, αναγνωρίζω ότι είναι το μόνο celebrity που "το' χει" και καλά κάνουν και οι εταιρίες που τον θέλουν πρεσβευτή τους και αυτός που αποδέχεται ... το χρήμα άλλωστε δεν το μίσησε ποτέ κανείς ... απλά λίγη προσοχή και στα σενάρια δεν θα έβλαπτε ...

Go Sakis λοιπόν! Πατάω play και ξεκινάω την αναδρομή!


Pepsi - Ask for more

"Ask for more - Σάκης Ρουβάς Summer tour"

"Ask for more"

"Ask for more"




Killer Loop - Music to my eyes


Vodafone - How are you? / Now / Ζήσε τη στιγμή

"How are you? - Δίπλα σας κάθε στιγμή - Άντεξα"

"Now - Πάθος για την κάθε στιγμή"

"How are you? - Vodafone Live"

"Ζήσε τη στιγμή"
Κρι Κρι - O star της απόλαυσης

"O star της απόλαυσης"

ΟΠΑΠ - Πρόγραμμα εθελοντικής αιμοδοσίας


"Δώσε σε κάποιον ζωή"
Goody's - ArGOODaki


"ArGOODaki 2009"


"ArGOODaki 2010"


Trident - Απελευθέρωσε τις αισθήσεις σου


"Απελευθέρωσε τις αισθήσεις σου"




"Όλοι μαζί κάνουμε την Ελπίδα πιο δυνατή"


"Απελευθέρωσε τις αισθήσεις σου - 48 ώρες με τον Σάκη"

BU - Feels so good to be you

"Feels so good to be you"

Sprider Stores - Sakis Rouvas collection


"Teaser"



"Fashion for all"



ΦΑΓΕ Αγελαδίτσα - Η γεύση της ζωής μας / Όπως πάντα

"Νανούρισμα"

"Νανούρισμα - Making of"

Για περισσότερο Sakis ... stay tuned ... γιατί σίγουρα θα υπάρξει συνέχεια ...

6 σχόλια:

Νίκος Κιτωνάκης είπε...

Έναν πρόχειρο υπολογισμό να κάμεις, το συμπέρασμα το βγάζεις: τα έχει τσεπώσει τρελά ο Σάκης!

Φοβερή δουλειά mADman!

mADman είπε...

Oh yes! Εκτός απο το χρόνο, σπάει και ταμεία!!! xaxaxa

ds είπε...

Πόση ώρα σου πήρε να βρεις ΚΑΙ να ανεβάσεις όλα αυτά τα βίντεο;;;

mADman είπε...

O mADman είναι συνηθισμένος στα μακρόσυρτα posts ... ή το κάνεις το αφιέρωμα ή δεν το κάνεις ...

Για να απαντήσω στην ερώτηση ... 1 ώρα, 22 λεπτά και 39 δευτερόλεπτα (σε δόσεις 2 ημερών) :-)

musicbug είπε...

Ομολογώ πολύ πολύ καλό κι ολοκληρωμένο αφιέρωμα, αν και έχω βαρεθεί να τον βλέπω πλέον τον Sakis. Νομίζω στην αφίσα της Pepsi είναι απλά ΘΕΟΣ!!! Στη διαφήμιση όμως της ΦΑΓΕ είναι εμετικός και πολύ fake.
Keep up the good work!!

LiDa είπε...

Πολύ καλή δουλειά ως συνήθως ! σε ευχαριστουμε ως ρουβίτσες και ως διαφημισόφιλοι !
θα συμφωνήσω απόλυτα με οσα λες και θα προσθέσω οτι αυτό που μου αρεσει στη διαφημιστική πορεία του Σακη ειναι οτι δεν το "παίζει" κάποιος, κανει (και) απλες διαφημισεις για απλά πράγματα.