Absolut Vodka – Limited edition: Absolut Unique (2012)

Όταν η «Απόλυτη» γίνεται (κυριολεκτικά) «Μοναδική»!


Πιστό στο ραντεβού του με τις Limited Edition εκδοχές της «Absolut Vodka», το m-AD-ness επιστρέφει με αφιέρωμα στη νέα συλλεκτική φιάλη της λατρεμένης vodka που επανέρχεται για να μας αποδείξει για ακόμα μία φορά πως ανήκει δικαιωματικά στα all time αξεπέραστα superbrands.



Mε τη συγκεκριμένη φιάλη, η «Absolut» ξαναβρίσκεται στο προσκήνιο και μας ξαφνιάζει ευχάριστα για πολλοστή φορά, ξεπερνώντας – κατά τη γνώμη μου – ακόμα και τον ίδιο -φανταστικό-  εαυτό της.

Έχοντας ως απώτερο στόχο να τιμήσει την έννοια και την αξία της μοναδικότητας, ρίχνει βουτιά στα βαθιά και τολμάει!


  • Τολμάει να παίξει έντονα για ακόμα μία φορά με το marketing mix της, χωρίς να χάσει ίχνος από το unique selling proposition της.
  • Τολμάει να ανοιχτεί οικονομικά εκεί που όλοι κάνουν περικοπές λόγω της παγκόσμιας κρίσης, χτίζοντας από το μηδέν μία εντελώς νέα γραμμή παραγωγής για μία και μοναδική one-off χρήση.
  • Τολμάει να δοκιμάσει τα όρια της δημιουργικότητάς της, βάζοντας τον εαυτό της στο ρόλο του δημιουργού αντί να εμπιστευτεί κάποιον καταξιωμένο ή έστω εκκολαπτόμενο καλλιτέχνη όπως έκανε τα τελευταία χρόνια.
  • Τολμάει τέλος (και το πιο intriguing) να βγάλει προκλητικά τη γλώσσα στους απανταχού συλλέκτες της, κάνοντάς την πλήρη συλλογή των limited editions της πραγματικά ασύλληπτο όνειρο. 
Και όλα αυτά … απλά επειδή μπορεί!

 

Χρησιμοποιώντας 38 διαφορετικά χρώματα, 51 σχεδιαστικά μοτίβα και 4 εκατομμύρια αριθμημένες ετικέτες, η «Absolut» βάζει και φέτος τις γιορτές τα καλά της δοκιμάζοντας 4 εκατομμύρια διαφορετικά «κουστούμια» και μας προσκαλεί να την ανακαλύψουμε στα ράφια των καταστημάτων για να επιλέξουμε τη μία και μοναδική φιάλη που μας ταιριάζει περισσότερο.


Ακoλουθώντας τους νόμους της τυχαιότητας και ορισμένους πολύ προσεχτικά σχεδιασμένους αλγόριθμους, το αποτέλεσμα δεν είναι παρά εκπληκτικό, με κάθε φιάλη να αποτελεί και ένα μικρό έργο τέχνης!

Επειδή όμως τα λόγια είναι περιττά μπροστά σε ένα τέτοιο αριστούργημα, κλείνω συνοπτικά το post, εύχομαι στην «Absolut» να συνεχίσει την επιτυχημένη της πορεία με ακόμα πιο ευφάνταστα projects και σας αφήνω να απολαύσετε το υλικό που «μιλάει» περισσότερο από μόνο του.

Καλές γιορτές να έχουμε και να αισθανόμαστε πάντα τόσο μοναδικοί και ξεχωριστοί όσο η «Absolut Unique» που θαυμάζουμε στο ράφι μας!

(Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ).

"Behind the scenes"





"Teaser & Cocktails"





 



3 σχόλια:

LiDa είπε...

πες μου ότι εσύ θα αρκεστείς σε ένα μόνο μπουκάλι ! αν ήταν λιγοτερα τα τεμάχια, υποψιάζομαι ότι θα εκανες απόπειρα να τα αποκτήσεις όοοολα !!

mADman είπε...

Ε, ναι λοιπόν ... θα στο πω ... Μόνο 1 έχω πάρει (και 3 για δώρο!) αν και ομολογώ ότι η επιλογή είναι πολύ δύσκολη ... όλα όσα είδα στο super market ήταν 1 + 1!!! Εσύ πήρες το δικό σου unique κομμάτι ή να στο κάνουμε δωράκι?

LiDa είπε...

Δεν πήρα τίποτα ακόμα τώρα μπαίνω σιγά σιγά σε εορταστικό μουντ.
εσύ εχείς πάρει μόνο ένα, αλλα μήπως κάποιοι κάλοι φίλοι (θα ήθελες να) σου έχουν πάρει μερικά ακόμα? δεν θα με εξέπληττε!