Cosmote - Ο κόσμος μας εσύ / Κατσίκες

Χτυπιέμαι κυριολεκτικά στα γέλια με τη νέα διαφήμιση της "Cosmote"!!!

Η κυρά-Παναγούλα εξηγεί με scientific methods στην κυρά-Γιαννούλα πώς η κατσίκα Νίνα (ολοφάνερα) ξεχωρίζει από την κατσίκα Φιλίτσα! Γιατί παρόλο που και οι 2 κάνουν "Μπεεεε", δεν είναι ίδιες!

Με αυτό τον απίστευτο τρόπο μας προκαλεί και η "Cosmote" να ανακαλύψουμε τις διαφορές της από τις ανταγωνίστριες εταιρίες κινητής τηλεφωνίας  στα προγράμματα συμβολαίου και δείχνει απειλητικά τα δόντια της στη "Vodafone" που άγγιξε (λίγο άκομψα θα έλεγα) το βουκολικό θέμα "Ελληνική ύπαιθρος και επαρχία" με την πρόσφατη καμπάνια της "Power to you / Επανάσταση στην καρτοκινητή"!

Φοβεροί οι διάλογοι! Αξιαγάπητες οι γιαγιούλες με το totally επαρχιώτικο look & accent! Συμπαθέστατες και οι κατσικούλες! Όλα καλά!

"Κατσίκες"

"Κατσίκες"

"Εξέκιουτιβ σάμαρ' κοκλούσιουν" ... Η Νίνα είναι πιο "αποδοτικιά" και η "Cosmote" σκοράρει για ακόμα μία φορά επικοινωνιακά... ακόμα και μετά το  πολύ πρόσφατο "Σήμα καμπάνα" που ακόμα κουδουνίζει στα αυτιά μας!

Εδώ και το εξαιρετικό "Making of" της καμπάνιας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
Στέναξαν τα "στατίξτις" και το "κουκλιτάκι" αλλά τελικά όλα πήγαν καλά και το γύρισμα ολοκληρώθηκε επιτυχώς! xaxaxaxaxaxaxaxxa

"Κατσίκες - Making of"

Δείτε εδώ και το sequel με τη Νίνα να φωτογραφίζεται ως η "by far employee of the year"! Μπεεεε ...


"Employee of the year"

"Employee of the year"

Δείτε, τέλος, εδώ μία συνέντευξη με τις καταπληκτικές γιαγιάδες από την εκπομπή "Super Star".

2 σχόλια:

Iordanis είπε...

xexexex foveres oi giagiades!!!

Iordanis είπε...

xexexex eliosa sto gelio!!!!