Absolut Vodka - Limited edition: Absolut Mode edition (2012)

Σε λίγες ώρες το 2011 μας αποχαιρετά για τα καλά με ό,τι καλό και κακό μας έφερε και σκάει μύτη το 2012 που ένας Θεός μόνο ξέρει τι μας επιφυλάσσει και σε τι κατάσταση θα μας βρει φεύγοντας του χρόνου τέτοια εποχή ...

Για να μείνουμε όμως "on the bright side of life", η "Absolut Vodka" μας φρόντισε και φέτος, συνεχίζοντας τη γλυκιά συνήθεια της κυκλοφορίας limited edition συλλεκτικών εκδόσεων και λάνσαρε τη νέα της συσκευασία υπό το concept "Absolut Mode".


Έχοντας μακρά σχέση με το χώρο της μόδας από τα πρώτα βήματα της διαφημιστικής της εκστρατείας (βλ. συνεργασίες με Gianni Versace, Jean Paul Gaultier, Tom Ford και ένα κάρο άλλους), η "Absolut" γνωρίζει ακριβώς τι πρέπει να κάνει για να δημιουργήσει μόδα από μόνη της και το πράττει τα τελευταία χρόνια με αδιαμφισβήτη επιτυχία.

"Absolut Mode edition" λοιπόν, με ένα νέο συλλεκτικό μπουκάλι που δε θα μπορούσε παρά να ακολουθήσει τις προσταγές της καμπάνιας και ανεβαίνει στην πασαρέλα ντυμμένο με τα καλά του, φλερτάροντας για ακόμα μία φορά με την όγδοη τέχνη.

Σε συνέχεια της επιτυχημένης ιδέας οι συλλεκτικές συσκευασίες να "αλλοιώνουν" τη συνηθισμένη λεία υφή και την παραδοσιακή δομή του μπουκαλιού (βλ. "Absolut Glimmer" και "Absolut Illusion"), το νέο μπουκάλι μας εκπλήσσει ευχάριστα ξανά. Αυτή τη φορά αποτελείται από 16 πλευρές και φέρει σατέν ετικέτα σε βαθύ μπλε χρώμα με το label να είναι ραμμένο πάνω της και να προσομοιάζει με ταμπελάκι ρούχου!




Για τους σκοπούς της διαφημιστικής εκστρατείας επιστρατεύτηκε ο γνωστός στο διεθνή χώρο της μόδας φωτογράφος Sharif Hamza και η ζούπερ μοντέλα Shannan Click (ταιριαστό επίθετο για μοντέλο, δε μπορείτε να πείτε!).


Εμπνεόμενος απο το νέο μπουκάλι της "Absolut", ο Hamza δημιούργησε ένα μεγενθυμένο αντίγραφό του με προσόψεις από καθρέφτη και μάντρωσε μέσα του την Click, η οποία δείχνει να τον γουστάρει πολύ και τον αντικατοπτρισμό και τον εγκλεισμό της.



(Long version)






(Short version)


Το concept της "Absolut Mode edition" ενέπνευσε επίσης και τον βρετανό fashion designer "Gareth Pugh", ο οποίος προσέθεσε τη δική του νότα στη συλλεκτική έκδοση δημιουργώντας μία παραλλαγή με βάση τις δικές του δημιουργίες.




Η καμπάνια συμπληρώθηκε, ως είθισται τα τελευταία χρόνια, με την κυκλοφορία μίας νέας σειράς "μοδάτων" cocktail που συνδιάζουν την παράδοση με τον νεοτερισμό.




Και ολοκληρώθηκε με μία σειρά fashion shows και events σε όλο τον κόσμο (συμπεριλαμβανομένου και του Ελλαδιστάν!).


Elle Fashion Week 2011 
(Bangkok, Thailand)







Natalie B. Coleman

Daniel Swarovski

Manolo Blahnik

Absolut Mode Nights - Greek fashion designers project
(Athens, Greece)



Καλή μας χρονιά και ραντεβου πάλι του χρόνου με το επόμενο 
limited edition μπουκάλι της "Absolut Vodka"!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: