Τράπεζα Πειραιώς - Cash Manager

Ποιος είπε ότι το χάσμα των γενεών υπάρχει μόνο ανάμεσα σε διαφορετικές γενιές; Υπάρχει  άνετα και μέσα στην ίδια γενιά, όπως φαίνεται ολοκάθαρα στις διαφημίσεις της "Τράπεζας Πειραιώς" για το καταθετικό πρόγραμμα Cash Manager που έπαιξαν στις τηλεοράσεις μας πριν 2-3 χρόνια.

Τα δυο συμπαθέστατα παπούδια "μαλώνουν" για το τι είναι καλύτερο να κάνουν τα λεφτά τους, ακολουθώντας μία παράλογη λογική που μπορεί να υποδηλώνει συμπτώματα άνοιας για το χιουμοριστικό της υπόθεσης, περνάει όμως πολύ εύστοχα το απαιτούμενο μήνυμα.

"Cash manager"

"Cash manager"

"Cash manager"

Προσωπικά πάντως, βλέποντας αυτές τις διαφημίσεις δεν μπορώ παρά να σκέφτομαι ότι, δεδομένων των νέων συνθηκών, εμείς στην ηλικία τους δεν υπάρχει περίπτωση να έρθουμε αντιμέτωποι με αντίστοιχα διλήμματα... Αφενός γιατί κατά πάσα πιθανότητα δε θα έχουμε βγει ακόμα στη σύνταξη και αφετέρου - και σημαντικότερο - δε θα ανησυχούμε για το τι θα κάνουμε τα χρήματά μας γιατί πολύ απλά δε θα έχουμε!

Μ' αυτό το σκεπτικό θα βλέπουμε τα επόμενα χρόνια αυτές τις διαφημίσεις και θα αναπολούμε τις εποχές που μπορούσαμε να βάζουμε κάποια χρήματα στην άκρη ... κλαψ ... αποταμιεύστε όσο ακόμα μπορείτε γιατί τα πράγματα αγριεύουν (κι άλλο)!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: