Coca-Cola/Diet Coke - Hello you/Night rider

H "Coca-Cola" επιστρατεύει τη γνωστή neo-soul τραγουδίστρια "Duffy" για τη νέα καμπάνια της "Diet Coke" με στόχο να προσεγγίσει τις σύγχρονες γυναίκες και να τις προτρέψει να είναι ο εαυτός τους, να αισθάνονται ελεύθερες και να ενεργούν παρορμητικά εκφράζοντας την ατομικότητά τους, όπως ακριβώς η πρωταγωνίστρια.

"Hello you - Night rider"

"Hello you - Night rider"

"Hello you - Night rider"

"Hello you - Night rider"

Ok. Δεν ξέρω αν εσάς σας περνάει όντως αυτό ή κάποιο άλλο μήνυμα η καμπάνια, εκτός του προφανούς (πληρώνω ένα μεγάλο όνομα για να παίξει στη διαφήμισή μου). Εμένα πάντως τα κατάφερε με τρομερή επιτυχία να μου δημιουργήσει ή μάλλον να μου ενισχύσει τα μάλα 2 έντονες απορίες που είχα και από πριν δω αυτή τη διαφήμιση:

1. Πώς είναι δυνατόν να θέλεις να κάνεις σοβαρή καριέρα με αυτό το όνομα που παραπέμπει στο πιο γνωστό ψευδό και κακό παπί στην all-time ιστορία των cartoon.

2. Πώς είναι δυνατόν να θέλεις να κάνεις σοβαρή καριέρα με αυτή τη φωνή που κυμαίνεται ανάμεσα  στο νάζι της Τζένη Καρέζη στο "Δεσποινίς διευθυντής" όταν προσπαθεί να την πέσει στον Αλέκο Αλεξανδράκη ("Γυρίσατεεεε;;;") και στου σκούξιμο της γάτας μου όταν εκνευρίζεται.

Μία νέα επίσης απορία που μου δημιουργήθηκε αφορά το styling της καμπάνιας και κυρίως της ίδιας της Duffy σε αυτή τη διαφήμιση. Από που να ξεκινήσει και που να τελειώσει κανείς ... απο το ντύσιμο (!), από την αντιπαραβολή με τη super woman (!!), από το πως καβαλάει το ποδήλατο (!!!) 

Κρίμα και για το super classic τραγούδι (I've gotta be me - Sammy Davis Junior) που δυστύχησε να διασκευαστεί από το ασχημόπαπο...

Ίουκ, ίουκ, ίουκ non-stop!!!!!!!

2 σχόλια:

pigkouinos είπε...

Και να σημειωθεί ότι διαφημίζει την Coca Cola LIGHT! Μα με ΑΥΤΟ το κολάν;

Πάντως αναφορικά με το όνομα, εγώ έχω προτείνει να τη φωνάζουμε Γκούφι.

mADman είπε...

xaxaxa Ego pali nomizo oti to Klarabel tha tairiaze pio poly!!!