Gilli Diet - Ιστορίες του ΚΥΡ

Καλή χρονιά και επισήμως
αγαπητέ διαφημισιοφάγε και διαφημισιολάγνε αναγνώστη!!!

Πάνε και αυτές οι γιορτές ... να 'ταν κι άλλες!!! Φάγαμε, ήπιαμε, ξενυχτήσαμε, ανταλλάξαμε δωράκια, περάσαμε πολύ όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα ... Πάμε γι' άλλα τώρα ... Άντε και του χρόνου! Μια στιγμή όμως ... για μπάστα ...

Τί άλλο είθισται να μας αφήνουν οι γιορτές εκτός από ευχάριστες στιγμές και αναμνήσεις;;;

Σωστά το μάντεψες ... βαριά, κακιασμένα, καταρραμένα και αδυσώπητα ΚΙΛΑ (μπρρρρ)!!!!! Λίγο δυσφορία εδώ, λίγο λαχάνιασμα εκεί, λίγο σα να σφίγγουν τα ρούχα ... Σκατά ... Τσίμπησες πάλι μερικά για να 'χεις τις κρύες νύχτες του χειμώνα ... Εμμμ, έτσι είναι αυτά! Όταν τα κατέβαζες τα μελομακάρονα πέντε - πέντε δεν το σκεφτόσουν ότι αντί να τα τρως εσύ σε τρωνε αυτά ... 

Μην ανησυχείς όμως ... Τη διαιτούλα την έχεις στο τσεπάκι ... δεν είσαι και χθεσινός. Και είναι και ό,τι καλύτερο έχεις να κάνεις ξεκινώντας τη χρονιά. Στόχους δε θέλουν να βάζεις κάθε χρόνο και στοιχήματα με τον εαυτό σου; Ε, ορίστε λοιπόν! Βάλε στοίχημα ότι θα χάσεις όσα πήρες μέχρι το Πάσχα ... δεν είναι δα και πολύ μακρυά! Ίσα που προλαβαίνεις! Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να έχεις περιθώριο να ξανακτινιάσεις με τσουρέκια, αυγά, αρνιά και κοκορέτσια όταν έρθει η ώρα τους. 

Βάλε μπρος λοιπόν το μηρυκασμό σαλατών, τις παπάρες φρυγανιάς στα γιαούρτια και βουρ στα ψητά (άλαδα) κοτόπουλα!!!

In the meantime για να γελάσεις κι όλας λίγο παίρνοντας τη σκληρή απόφαση, ο καλός σου mADman σου αραδιάζει παρακάτω μια πολύ γουστόζικη καμπάνια των γνωστών κέντρων αδυνατίσματος "Gilli Diet" από τα τέλη των 90s σε συνεργασία με τον αγαπημένο ΚΥΡ!

Enjoy it λοιπόν, καλή επιτυχία στη δίαιτά σου και σε ό,τι άλλο στόχο θέσεις αυτή τη νέα (δύσκολη κατά τα φαινόμενα και τα λεγόμενα) χρονιά! Σε φιλώ σταυρωτά και πάω να φάω κι εγώ ένα 2% γιαουρτάκι. Σμαράγδααααα!!! Πιάσε ένα "Activia" και για μένα!!!







Δεν υπάρχουν σχόλια: