Go girl - Don't take life sitting down

Ανήκετε στο ασθενές φύλο και αντιμετωπίζετε issues όταν είστε outdoors και η φύση σας καλεί; π.χ. 

- η τουαλέτα στο χώρο που βρίσκεστε ανήκει στην κατηγορία "enter at your own risk ... if you dare"
- είστε travel girl και δε βρίσκετε θάμνο
- ή έχετε αλλεργία στα χόρτα
- ή έχετε πρόβλημα στόχευσης και γίνεστε χάλια
- ή είστε γενικότερα μικροβιοφοβικές

Η απλά είστε φανατική φεμινίστρια και δε γουστάρετε η φύση και οι συνθήκες να σας αναγκάζουν να διαφέρετε από τους άντρες; Και επιπλέον θέλετε να γράφετε το όνομά σας στο χιόνι κατουρώντας (αυτό κι αν είναι απωθημένο για μερικές μερικές) (!);;;; 

Ε, ναι λοιπόν! Είναι γεγονός!!! Ανοίξτε σαμπάνιες και βγείτε στους δρόμους να το βροντοφωνάξετε!!!

Ήρθε το νέο, επαναστατικό, ανατρεπτικό, πρωτοποριακό, απελευθερωτικό, λυτρωτικό, μυθικό θα έλεγα προϊόν "Go-girl", στρέιτ από τη Μινεσότα για να σας δώσει τη λύση, να ανατρέψει μια για πάντα το κατεστημένο και να βάλει επιτέλους τα πράγματα στη θέση τους.

Δεν έχετε καταλάβει ακόμα για ποιο θέμα μιλάω;;; Έρχομαι αμέσως στο προκείμενο ...

Ιδού τι αντίκρισα ο δόλιος mADman ξεφυλλίζοντας πρόσφατα αθηναϊκά Free Press και έμεινα εμβρόντητος!!!



Βλέποντας τις παραπάνω διαφημίσεις, το εξυπνακίστικο slogan "Don't take life sitting down" και τα σχετικά videos στο site του προϊόντος (τα οποία σας προτείνω να χαζέψετε κι εσείς αν δε βαριέστε), πραγματικά I couldn't help but wonder όπως έλεγε και η Κάρυ στο αλησμόνητο "Το πήδημα και η πόλη" για ένα σωρό πράγματα!

- Αν αυτό που έβλεπα ήταν όντως αυτό που καταλάβαινα ...
- Αν είμαστε σοβαροί ...
- Αν το ζωτικό γίγνεσθαι των γυναικών εξαρτάται τόσο πολύ από το καθιστό κατούρημα για να δικαιολογεί αυτό το slogan ...
- Τι άλλο πλέον θα βγει για να φάει τα λεφτά του κοσμάκη ...
- Ότι το motto "ακούω τα θέλω του πελάτη" που χρησιμοποιείται από εταιρίες σε όλο τον κόσμο για να δικαιολογήσει νέες ευρεσιτεχνίες και προϊόντα μόλις συνάντησε τα όριά του ...

Σε ένα 2ο επίπεδο ανάγνωσης και αφού ξεπέρασα το αρχικό σοκ, η I couldn't help but wonder στάση μου επικεντρώθηκε στα πιο πρακτικά ζητήματα του θέματος. Όπως:

- Πως ακριβώς λειτουργεί αυτή η αηδία;
- Τι στάση πρέπει ακριβώς να πάρεις έτσι ώστε να μην κάνεις τα μισά πάνω σου;
- Έχει κάτι που να προωθεί το περιεχόμενο προς τα έξω; Και σε τι βεληνεκές;
- Τι κάνεις ακριβώς μετά τη χρήση; Το πετάς και στον αγύριστο να πάει; Τσου, γιατί τα 'χει τα ευρουλάκια του! Το σκουπίζεις με κάτι (ιουυυκκκκ) και το βάζεις στο κουτάκι του; Το φυλάς στο σακουλάκι του as is (δηλαδή κατουρημένο) και το βάζεις στην τσάντα σου (ιουυυκκκκ ξανά και πιο πολύ!!!); Το πιο λογικό θα ήταν να το πλύνεις επιτόπου με σαπουνόνερο. Που θα το βρεις όμως out in the great wide open; Ξερνάω τώρα!
- Πόσο weird θα φανείς αν σε δει κάποιος να κατουράς με αυτό τον τρόπο; Θα φταίει αυτός μετά που θα σε κοιτάει σαν ούφο; Just picture it!

Πάντως, θα πρότεινα κι εγώ στις κοπελιές που σκοπεύουν να το δοκιμάσουν (όπως συμβουλεύει και εκπρόσωπος της εταιρίας σε ένα από τα video) "Try this at home before you take your show on the road"!!!

Και μια τελευταία ερώτηση προς την εταιρία ... Θα βγει αντίστοιχο μαραφέτι για όρθια εκτόξευση και για τη Νο.2 ανάγκη;;;;;;;;; Αυτό να δω πια και τέλος ... 

I say τζίζας again and again!!!! What's wrong with you people???

Δεν υπάρχουν σχόλια: