Campari - Calendar 2011 - "The red affair" starring Benicio Del Toro

Παραμένοντας πιστό στην έκδοση των ετήσιων ημερολογίων του και έχοντας κυκλοφορήσει για τις χρονιές 2009 και 2010 δύο παντελώς αδιάφορα ημερολόγια με πρωταγωνίστριες τη Jessica Alba ("Club Campari") και την Quantum-of-Solace-Bond-girl Olga Kirilenko να φωτογραφίζεται στο Μιλάνο (το οποίο ούτε καν μπήκα στον κόπο να ποστάρω), το διάσημο κόκκινο "Campari" μας παρουσιάζει το νέο (12ο σε σειρά παρακαλώ) ημερολόγιο, αυτή τη φορά (και για 1η φορά!) με άντρα πρωταγωνιστή και συγκεκριμένα τον "πολύ" Benicio Del Toro υπό τον τίτλο "The red affair".


Ξεφυλλίζοντάς το και χαζεύοντας τις -εξαιρετικές κατα τ' άλλα- φωτογραφίες, παρατηρεί κανείς ότι δυστυχώς:

- Οι δόξες που γνώρισε το συγκεκριμένο concept σταματούν  απότομα (και απ' ότι όλα δείχνουν χωρίς ελπίδα επιστροφής) στις χρονιές 2007 και 2008, όπου τα ημερολόγια "Hotel Campari" και "Campari Tales" με μούσες τη Salma Hayek και την Eva Mendes αντίστοιχα μας είχαν καθηλώσει με τον αισθησιασμό και την εμπνευσμένη ιδέα τους.

- Ότι ο Benicio όσο μεγαλώνει μεταμορφώνεται σιγά σιγά αλλά σταθερά σε ένα νέο μεταλλαγμένο species μεταξύ ανθρώπου και ουρακοτάνγκου.

- Επίσης ότι χρειάζεται επειγόντως ένα καλό-καλό κούρεμα (haircut police alert!!!)!

- Οτι όσα και να διαβάζω στα σχετικά δελτία τύπου για την ιδέα πίσω από αυτή τη μπούρδα δεν είναι καθόλου μα καθόλου εμφανή (κοινώς φέξε μου και γλίστρησα ...). I quote και έλα και πες μου εσύ αν βλέποντας τις φωτογραφίες καταλαβαίνεις αυτό που περιγράφει το παρακάτω κείμενο ...

"Το ημερολόγιο με τίτλο "Κοκκινο ειδύλλιο" αφηγείται τη συναρπαστική ιστορία ενός χαρισματικού ανθρώπου της τέχνης, ο οποίος λαμβάνει ένα μυστηριώδες μήνυμα που τον εμπλέκει σε μία συναρπαστική περιπέτεια προκειμένου να αποκαλύψει μία σπείρα παράνομων διακινητών έργων τέχνης και, φυσικά, να σώσει μία όμορφη γυναίκα."

Και ιδού η οπτική απεικόνιση αυτού του concept ...

"January - The message"

"February - The thrill"

"March - The trail"

"April - The encounter"

"May - The challenge"

"June- The deadlock"

"July - The appeal"

"August - The alliance"

"September - The key"

"October - The break-in"

"November - The liberation"

"December - The grand finale"

Αυτό ήταν! Καταλάβατε κάτι που εγώ δεν κατάλαβα;;;;


Και εσύ μη με κοιτάζεις έτσι γιατί δε σκιάζομαι ... έχω δει και χειρότερα!!!

Ας παραθέσω και το making-of video για λόγους πληρότητας ... όχι ότι βγαίνει κάτι παραπάνω ...

"Making-of"

Άντε καλή χρονιά και πάλι και ελπίζω τα επόμενα ημερολόγιά σου Campari να μας θυμίσουν λίγο τις παλιές καλές εποχές σου ...


Δεν υπάρχουν σχόλια: